30 % prihranek na novo Dom AS zavarovanje

21. 9. 2015

Mesec varčevanja v zavarovalnici Adriatic Slovenica pričenjajo z visokimi prihranki. Sklenitev novega Dom AS zavarovanja vam prinaša kar 30 % prihranek v prvem zavarovalnem letu. 

V zavarovalnici ugotavljajo, da se večina zavarovancev odloči za sklenitev Optimalnega ali Nadstandardnega paketa Dom AS zavarovanja, zato so ugodnost namenili le zavarovanjem z omenjenima paketoma. Paketa krijeta najpogostejše nevarnosti, ki ogrožajo vaše premoženje v vsakdanjem življenju, z eno polico pa je možno zavarovati tudi vse člane družine, hišne ljubljenčke, glasbila, gospodinjske aparate in še več. Dom AS vključuje tudi brezplačno stanovanjsko asistenco.

Kaj pa, če izgubite službo, se resneje poškodujete ali zbolite? Razmišljate, kako boste takrat plačevali premijo? Vaše skrbi lahko odmislite, odkar je zavarovanju Dom AS za majhno doplačilo možno priključiti Zavarovanje oprostitve plačila premije. V primeru nenadne izgube zaposlitve ali neprekinjenega bolniškega staleža nad 42 dni zaradi bolezni ali nezgode zavarovalnica krije premijo Dom AS zavarovanja.  

Ponudba za 30 % prihranek na novo Dom AS zavarovanje velja med 1. 10 in 31. 12 2015. Popust se upošteva na policah, ki so sklenjene za pet let ali dlje in imajo način plačila »trajnik« (direktna obremenitev).

Več o ponudbi.

Nazaj na novice