AS Galerija gosti Arneta Hodaliča

8. 1. 2016

Do 25. 3. 2016 je v AS Galeriji na Dunajski 63 v Ljubljani na ogled razstava Izginjajoča ljudstav reke OMO. Vabljeni k ogledu!

Slovenski kulturni prostor je od začetka lanskega leta bogatejši za AS Galerijo, galerijski prostor, ki ga je zavarovalnica Adriatic Slovenica odprla na Dunajski cesti 63 v Ljubljani. V AS Galeriji so že gostili pet večjih umetniških razstav, skozi katere se še vedno lahko sprehodite v virtualni galeriji.

Letošnja prva razstava je fotografska, gostijo Arneja Hodaliča in njegova Izginjajoča ljudstva reke OMO, ki si jo v AS Galeriji lahko ogledate vse do 25. marca. Pristine Ethiopia (Neokrnjena Etiopija) je ustvarjalni fotografski projekt z namenom predstaviti etnične skupine in ljudstva, ki živijo na vzhodnem in zahodnem bregu reke Omo ter v bližini jezera Turkana. Fotografije so bile posnete na enem izmed najbolj oddaljenih območij na Zemlji, kjer avtohtona ljudstva še vedno živijo tako kot pred stoletji. Fotografije so zanimive tako vizualno kot tudi iz antropološke perspektive.

Nazaj na novice