AS Klub ob 10. obletnici nagradil svoje člane

24. 11. 2016

Zavarovalnica Adriatic Slovenica in družba KD Skladi sta nagradili člane AS Kluba, ki so bili izžrebani v nagradni igri »AS Klub praznuje 10 let«.

Nagrajence smo razveselili z bonom  v vrednosti 40 EUR za specialistični pregled pri pogodbenih izvajalcih AS in bonom v vrednosti 40 EUR za vplačilo v izbrane podsklade KD Krovnega sklada ter še promocijskim darilom. Nagrade smo jim podelili v poslovnih enotah zavarovalnice Adriatic Slovenica v Mariboru, Celju, Ljubljani in Novi Gorici.

AS Klub ugodnosti je bil ustanovljen 14. maja 2006 z imenom Klub KD plus. Bil je eden izmed prvih klubov ugodnosti v Sloveniji in prvi tovrstni klub na finančnem področju. Družbe iz Skupine KD Group so ga ustanovile, da bi na enoten način nagrajevale zvestobo svojih strank in jim ponudile ugodnosti tudi pri svojih storitvah. Te so zajemale celoten finančni nabor: vzajemne oziroma investicijske sklade, borzne, bančne in zavarovalniške storitve. Tako kot danes je bilo članstvo odprto za vse in je brezplačno.

Klub danes svojim članom, ki jih je že prek 100.000, s posebnimi ponudbami s področja zdravja, športnih aktivnosti in sprostitve omogoča pomemben prihranek pri ohranjanju dobrega počutja in skrbi za zdravje, ki je naše največje bogastvo.

Nagrajencem je brezplačen specialistični pregled uredil Center Zdravje AS, kjer zdravstvenim zavarovancem AS s storitvami prihranijo marsikatero nevšečnost:

  • informirajo o najkrajši čakalni vrsti,
  • pomagajo pri iskanju ustreznega specialista,
  • olajšajo pot do diagnoze,
  • naročijo na specialistični pregled*,
  • plačajo samoplačniško storitev*.

Vse zato, da zavarovancem AS prihranijo pot in čas in da pridete čim hitreje do ustreznega zdravnika, diagnoze, okrevanja.

Vsak AS zavarovanec, ki ima pri sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ima tudi kritje pomoči na domu, ki ob hujši nezgodi pride še kako prav.

*Če je zavarovanec dopolnilno zdravstveno zavarovanje nadgradil z zavarovanjem Specialisti in zdravila AS, mu hitro in brez čakanja uredijo tudi pregled pri izbranem zdravniku specialistu. Več …

Tudi vi potrebujete ustreznega specialista? Preverite in pokličite Center Zdravje AS na brezplačno številko 080 81 10.

Od leve: Direktor poslovne enote AS v Celju Srečko Dobelšek, nagrajenec Roman Virant,
vodja kluba Helena Intihar Truden, finančni svetovalec v KD Skladih Ernes Suljić.

 

Od leve: Finančna svetovalka v KD Skladih Sonja Lovše Bambič, nagrajenka Alenka Pikelc,
nagrajenec Matjaž Nežič, vodja kluba Helena Intihar Truden, direktor poslovne enote AS v Ljubljani Borut Završan.

 

Od leve: Direktor poslovne enote AS v Mariboru David Perko, nagrajenka Marianne Papa,
nagrajenka Blanka Mlakar, vodja kluba Helena Intihar Truden, skrbnica prodajne mreže v KD Skladih Mojca Štembal Cimperman.

 

Od leve: Nagrajenka Eli Hrast, direktor poslovne enote AS v Novi Gorici Rok Filipič.
 

Od leve: Nagrajenka Eli Hrast, skrbnica prodajne mreže v KD Skladih Mojca Štembal Cimperman

Nazaj na novice