AS Klub praznuje 10. obletnico

16. 6. 2016

Ponosni smo, da smo z vami 10 let! Zaupa nam več kot 100 tisoč članov, ki uživajo ugodnosti vseh partnerskih podjetij.

Člani nam in družbama ustanoviteljicama, Adriaticu Slovenici in KD Skladom, s svojo zvestobo potrjujete, da smo na pravi poti.

Klub skozi čas
AS Klub ugodnosti je bil ustanovljen 14. maja 2006 z imenom Klub KD plus. Bil je eden izmed prvih klubov ugodnosti v Sloveniji in prvi tovrstni klub na finančnem področju. Družbe iz Skupine KD Group so ga ustanovile, da bi na enoten način nagrajevale zvestobo svojih strank in jim ponudile ugodnosti tudi pri svojih storitvah. Te so zajemale celoten finančni nabor: vzajemne oziroma investicijske sklade, borzne, bančne in zavarovalniške storitve. Tako kot danes je bilo članstvo odprto za vse in je brezplačno.

Leta 2008 je klub izvedel veliko akcijo s povabilom novim članom. V njej so sodelovale družbe KD Group, KD Skladi, KD Življenje, Adriatic Slovenica, KD Borzno-posredniška družba in Deželna banka Slovenije, ki so svojim strankam oz. komitentom omogočile članstvo v klubu. Vsak član je ob včlanitvi prejel darilce in je lahko sodeloval v nagradni igri z bogatimi nagradami.

Članstvo v klubu je naraščalo, zato smo naslednje leto vsa svoja prizadevanja usmerili v zadovoljstvo članov. Razširjena je bila paleta ugodnosti, saj so bili v klub povabljeni tudi zunanji partnerji. Tako so bile članom na voljo še ugodnosti, primerne za družine, mlajše in starejše člane. Prav za člane kluba so bila organizirana potovanja, izleti, delavnice, pikniki in številni drugi dogodki. Zanimanje za izlete je bilo res veliko, saj so bili avtobusi včasih polni že v slabi uri. S člani smo obiskovali Prago, Benetke, Toskano, otok Elbo, Cinque Terre, Sarajevo ... Novembra smo člane popeljali na martinovanje v Goriška Brda, decembra pa uživali na božičnih sejmih v Avstriji. Članom smo večkrat ponudili tudi možnost brezplačnega obiska koncertov. Poleti smo organizirali izlete z ladjico in ribje piknike v Piranu ter nepozabna križarjenja po ugodnih cenah. Obiskali smo tudi veliko kulinaričnih delavnic s kuharskimi mojstri (peke kruha, tort, raznih sladic, izdelave pralinejev …).  

Po štirih letih delovanja se je v klubu zbralo že več kot 77 tisoč članov, na kar smo bili zelo ponosni.  
Leta 2010 smo z nagradno anketo izvedeli, kaj naše člane najbolj zanima. Zato smo v naslednjih letih veliko pozornosti namenili pridobivanju atraktivnih ugodnosti partnerjev na področjih, za katera je bilo največ zanimanja - npr. pri družinskih izletih, planinarjenju, skrbi za zdravje in lepoto, storitvah za wellness in nego, oddihu, rekreaciji, izobraževanjih, prireditvah ... Vse za kar največje zadovoljstvo članov in z željo po pridobivanju novih. Organizirali smo dogodke na Krvavcu, kjer so člani ceneje smučali in se zabavali, imeli pa so tudi možnost brezplačnega sklepanja zavarovanjTrudimo se tudi za večjo finančno pismenost članov, zato jim omogočamo spremljanje dogajanja na kapitalskih trgih, jih osveščamo o storitvah v Skupini in gradimo lojalnost. 

100 tisoč in še naprej!
Maja letos smo z veseljem in z velikim zadovoljstvom sprejeli že sto tisočega člana! Takšna številka pove veliko – da nam zaupate, predvsem pa, da lahko s članstvom le pridobite.   

Odzivi članov v nagradnih igrah in koriščenju ugodnosti nam potrjujejo, da smo na pravi poti. Hvala vam, da nas spodbujate ob iskanju novih priložnosti in razvoju kluba. Tu smo za vas in tudi v prihodnje vas bomo prijetno presenečali!

Članstvo v AS Klubu članom prinaša številne ugodnosti in popuste. Članstvo v klubu je brezplačno. Še niste član? Kliknite in se včlanite.

Nazaj na novice