Bownova terapija za lajšanje bolečin

Priporoča se pri različnih akutnih in kroničnih problemih v mehkih tkivih, pri športnih poškodbah, pri bolečinah v predelu hrbta in vratu, pri glavobolih, migrenah, neravnovesju v medenici, bolečih mišicah, mišičnih težavah, išiasu, prebavnih težavah, težavah z dihali, hormonskem neravnovesju, menstrualnih težavah ... Z Bownovo terapijo dosežemo pozitivne učinke tudi pri akutni in konični utrujenosti, zelo pogosto jo uporabljamo tudi za doseganje sprostitve in kontrole stresa.

Z obravnavo dosežemo sprostitev, zmanjšanje napetosti v tkivih in posledično popuščanje bolečine. Bownova terapija se vse pogosteje uporablja tudi pri lajšanju simptomov Parkinsonove bolezni, multiple skleroze, sindromu kronične utrujenosti in drugih sistemskih obolenjih. Prav tako ima tudi blagodejne učinke med detoksifikacijo pri zasvojenosti z alkoholom in drogami. Pomaga pri sproščanju in hitrejšem odstranjevanju kemičnih snovi iz telesa.

Individualna terapija traja približno 60 minut.

 • Redna cena: 40 EUR.
 • Cena za člane AS Kluba z 20 % popustom: 32 EUR / seanso.
 • Veljavnost ugodnosti: neomejeno.
 • Ugodnost velja za člane AS Kluba ugodnosti.
 • Članstvo v klubu člani izkazujejo s kuponom ugodnosti.

Za več informacij o koriščenju ponudbe kliknite zavihek »O ponudniku« in izpolnite spodnji kupon.

ZAVOD SPROSTITVENIH TEHNIK IN HOLISTIČNO SVETOVANJE
Ptujska 19, 1000 Ljubljana

Tel.: 041 / 315 379
E-pošta: natasa-holistic@sprostitvene-tehnike.si
www.sprostitvene-tehnike.si

Nazaj na ponudbe

Za koriščenje morate biti naš član.

Postanite član

Sorodne ponudbe

 1. Plavanje v Vodnem mestu Atlantis

  Dober način za regeneracijo telesa ali vadba, s katero si lahko dodatno okrepite telo. Izkoristite 20 % popusta za nakup kart.

  Poglejte ponudbo
 2. Cenejša članarina Planinske zveze Slovenije

  Radi hodite v hribe? Izkoristite do 20 % popusta na članarino in številne članske ugodnosti, med njimi tudi brezplačno zavarovanje pri AS-u.

  Poglejte ponudbo
 3. Popust na tečaj varne vožnje na Vranskem

  Ste dober voznik? Preverite in okrepite svoje znanje z intenzivnim in nadaljevalnim tečajem varne vožnje na poligonu do 70 EUR ceneje.

  Poglejte ponudbo