Hitro do specialista, diagnoze in okrevanja

28. 12. 2016

Ste kdaj razmišljali, kakšne posledice vas lahko doletijo v primeru, če se poškodujete ali zbolite?

Sedaj imate možnost, da pravočasno poskrbite za dodatno varnost vašega zdravja. Pri AS-u so za vas pripravili poseben paket, ki vam ponuja nabor zdravstvenih zavarovanj in asistenčnih storitev in tako zagotavlja celovito zdravstveno oskrbo.

Paket Zdravje AS lahko sklenejo vsi, ki imajo pri AS-u sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje in tudi tisti, ki ga še nimajo, saj paket omogoča, da hkrati uredite tudi to.

Kaj vključuje Paket Zdravje AS?

  • Dopolnilno zdravstveno zavarovanje (če ga še nimate). S tem si zagotovite tudi brezplačne storitve Centra Zdravje AS, ki vam pomaga in skrajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja ter pomoč na domu in prevoze na preglede v primeru težje nezgode.
  • Specialiste in zdravila AS. To zavarovanje krije stroške in omogoča preglede pri zdravniku specialistu in diagnostične preiskave v manj kot 10-ih dneh*.
  • Težke bolezni in operacije s prehodno oskrbo. Ob nastanku težje bolezni, kirurškem posegu ali smrti zavarovanje zagotavlja denarno izplačilo. Ob bolezni ali nezgodi vam zavarovanje zagotavlja organizacijo in plačilo pomoči na domu ter prevoze na kontrole.

Sklenite že danes >


*Zavarovalnica navedeni rok zagotavlja le pri samoplačniških zdravstvenih storitvah pri specialistih, ki so pogodbeni izvajalci zavarovalnice. Navedeni rok je v posameznih primerih lahko tudi daljši, če obstajajo zato razlogi na strani pogodbenega izvajalca. Zavarovanec je v okviru zavarovalnega kritja upravičen le do samoplačniških zdravstvenih storitev, za katere je čakalna doba v javnem sistemu obveznega zdravstvenega zavarovanja daljša od treh tednov. Podrobnosti glede zavarovalnega kritja so navedene v zavarovalnih pogojih.

Nazaj na novice