Izognite se čakalnim vrstam pri specialistih

19. 11. 2015 , Avtor: Izognite se čakalnim vrstam pri specialistih

Pri Adriaticu Slovenici so poskrbeli za hitro rešitev v primeru, ko potrebujete pregled pri specialistu.

V Sloveniji je povprečna čakalna doba za specialistične preglede v javnem zdravstvenem sistemu 6 mesecev. Cena samoplačniških storitev CT in MR se običajno giblje med 250 in 400 EUR. Stroški fizioterapevtskih storitev in zdravstvenih posegov so visoki. Zato, poskrbite za svoje zdravje in se izognite čakalnim vrstam kot tudi plačilu.

Zavarovanje Specialisti in zdravila vam zagotavlja hiter pregled pri specialistu in ustrezne diagnostične preiskave brez nepotrebnega čakanja. Kriti so tudi zdravstveni posegi v enodnevni obravnavi in fizioterapija ter stroški nakupa zdravil izdanih na beli recept.

Zavarovanje lahko sklenete že za 5,53 EUR mesečno.

Poleg zavarovanja Specialisti in zdravila pa si lahko uredite tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje AS (DZZ), s katerim se izognete doplačilom pri koriščenju pravic iz obveznega zdravstvenega zavarovanja  pri zdravniku, v bolnišnici, pri specialistu, v zdravilišču, v lekarni…

V zavarovalnici Adriatic Slovenica so naredili korak naprej. Vsem njihovim DZZ zavarovancem so omogočili koriščenje ekskluzivne storitve za zdravje in sicer:

  • Brezplačno zavarovanje prehodne oskrbe zaradi nezgode, ki vključuje 50 ur pomoči na domu (pri kuhanju, hranjenju, postrežbi, osebni higieni, preoblačenju …) in 4 prevoze na zdravniške preglede s spremstvom.
    Okvirna vrednost te storitve bi pri izvajalcih znašala 1.600 EUR.

Za več informacij in sklenitev zavarovanja pokličite na 080 11 10.

Zdravje je naše največje bogastvo. Varujte ga.

Nazaj na novice