Katere sanje bodo osvojile Slovence in 10.000 evrov? Glasujte za svojega favorita v natečaju Vse = mogoče in osvojite romantični vikend v Termah Zreče!

13. 10. 2013

KD Skladi to jesen organizirajo nagradni natečaj Vse je mogoče, s katerim želijo pomagati pri izpolnitvi življenjskih sanj ljudi, ki želijo nekaj dobrega ustvariti. Inovatorji, umetniki, filantropi, športniki in drugi ustvarjalci se potegujejo za glavno nagrado 10.000 evrov. Sanje je bilo mogoče prijaviti  do nedelje, 13. oktobra 2013, do polnoči, prijavljenih pa je bilo kar 333 sanj

7-članska žirija nagradnega natečaja Vse = mogoče!, ki jo sestavljajo Matjaž Gantar, Aljaž Pegan, Nina Šušnjara, Elvis Halilović, Staš Stankovič, katarina Mala in Kristina Kočet, je med prijavljenimi sanjami izbrala 6 finalistov.

Spoznajte njihove sanje in se odločite, katere sanje so tiste, ki jih želite podpreti s svojim glasom!

Nagrada za glasovalce: med vsemi glasovalci bomo izžrebali srečneža, ki bo prejel romantični vikend paket v Termah Zreče! Glasovanje za zaključi 3. novembra 2013 opolnoči, ko bo tudi znano, kdo je zmagovalec natečaja, ki bo prejel 10.000 evrov.

Spoznajte 6 finalistov in glasujte, katere sanje za svojo uresničitev prejmejo 10.000 evrov!

Nazaj na novice