Mobilna aplikacija KD Skladi - spremljajte gibanje KD Skladov!

13. 1. 2016

Mobilna aplikacija je namenjena tako vlagateljem KD Skladov kot vsem, ki še niste vlagatelji in boste mogoče to še postali.

Vlagatelji KD Skladov lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate vrednost svojih naložb z direktnim vpogledom v svoj naložbeni portfelj. Vsi uporabniki aplikacije lahko kjerkoli in kadarkoli spremljate tečajnico skladov, gibanje vrednosti enote premoženja podskladov KD Krovnega sklada in donosnost varčevalnih načrtov ter prebirate najnovejša obvestila. Prek aplikacije lahko hitro in enostavne poiščete najbližjo poslovalnico ali kontakt vašega osebnega finančnega svetovalca.

Kako do aplikacije?

Aplikacija je na voljo vsem uporabnikom operacijskega sistema Android, iOS in Windows.

  • Za operacijski sistem Android prek trgovine Google Play.
  • Za operacijski sistem iOS prek trgovine Apple App Store.
  • Za operacijski sistem Windows prek Windows Store.

Vlagatelji lahko stanje svojih naložb spremljate z direktnim vpogledom v svoj portfelj. Za to se morate prijaviti.

Ključna prednost mobilne aplikacije KD Skladi je vzpostavitev mobilne platforme za vlagatelje KD Skladov (fizične osebe), saj s prijavo pridobite vpogled v aktualno stanje svojih naložb v KD Krovnem skladu. Tako lahko za vsak podsklad razberete število enot premoženja, ugotovite trenutno vrednost premoženja v tem skladu, njegovo dnevno spremembo VEP in kolikšen delež predstavlja ta sklad glede na celotni portfelj. Z grafičnim prikazom pa smo vlagateljem omogočili primerjavo neto vplačil in premoženja.

Vlagatelji - kako se prijavite?

  • Vlagatelj, ki je že uporabnik spletne poslovalnice:
    Fizična oseba, ki je vlagatelj podskladov KD Krovnega sklada in je že uporabnik spletne poslovalnice KD Skladi.net, se lahko v mobilni aplikaciji prijavi z uporabniškim imenom in geslom spletne poslovalnice.
  • Vlagatelj, ki še ni uporabnik spletne poslovalnice:
    Fizična oseba, ki je vlagatelj podskladov KD Krovnega sklada in še ni uporabnik spletne poslovalnice KD Skladi.net, mora najprej opraviti registracijo, kjer pridobi uporabniško ime in geslo, ki veljata za mobilno aplikacijo in spletno poslovalnico.

KD Skladi vam želijo koristno uporabniško izkušnjo.

STOPITE v STIK s KD Skladi. Na voljo so vam na brezplačni telefonski številki 080 80 24.
Pišete jim lahko na nasvet@kd-skladi.si.

Nazaj na novice