Od 1. junija nižja premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in še več ugodnosti

11. 6. 2014

V Adriaticu Slovenici so z junijem znižali premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja za obstoječe in nove zdravstvene zavarovance. Zavarovancem podarijo še brezplačno zavarovanje in prihranke ob sklenitvi avtomobilskih in premoženjskih zavarovanj.

Nižja mesečna premija

Mesečna premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja s 3 % popustom od 1. junija 2014 dalje znaša 27,49 EUR (prej 28,50 EUR), brez popusta pa 28,34 EUR (prej 29,38 EUR). Do popusta pri plačilu mesečne premije so upravičeni zavarovanci, ki zavarovanje plačujejo preko direktne obremenitve, odtegljaja od plače ali pokojnine idr. Letno bodo zavarovanci, ki plačujejo s popustom, tako prihranili 12,12 evra.

Brezplačno zavarovanje

Vsem obstoječim in novim zdravstvenim zavarovancem podarijo še brezplačno zavarovanje, ki v primeru hujše nezgode zagotavlja 50 ur pomoči na domu in 4 prevoze na zdravniške preglede. Zavarovanje je brezplačno in velja vse do 31. marca 2018, v kolikor je do takrat veljavno tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje stranke.

Prihranki pri avtomobilskem in premoženjskem zavarovanju

Zdravstveni zavarovanci lahko koristijo tudi do 40 EUR nižjo premijo ob sklenitvi novega avtomobilskega ali premoženjskega zavarovanja. Če ob tem sklenejo še življenjsko zavarovanje, lahko nižjo premijo koristijo tudi za obnovo avtomobilskega zavarovanja. Ugodnosti so predstavljene na www.adriatic-slovenica.si/dzz-ugodnosti.

40 % nižja premija in brezplačna prva premija za člane AS Kluba

Ob sklenitvi Paketa dobrodošlice, ki vključuje zavarovanje za težke bolezni in operacije ter zavarovanje prehodne oskrbe zaradi bolezni ali nezgode, članom AS Kluba omogočajo kar 40 % popust na mesečno premijo, AS pa vam ob sklenitvi Paketa plača prvo premijo.

Polni krog varnosti

V AS-u priporočajo, da zase, za vaše drage in vaše premoženje poskrbite s sklenitvijo zdravstvenega, življenjskega, avtomobilskega in stanovanjskega zavarovanja. Sklenitev polnega kroga varnosti pri AS-u vam prinaša paketne popuste in druge ugodnosti, s katerimi lahko letno prihranite do 100 evrov.

www.adriatic-slovenica.si/dzz-ugodnosti; 080 11 10

Nazaj na novice