Poletna nagradna igra KD Skladov

17. 8. 2015

Pridite na brezplačni osebni posvet in sodelujte v nagradni igri, kjer vam KD Skladi podarjajo 5 x vikend paket za 2 osebi v Termah Vivat.

Med 15. julijem in 23. septembrom, lahko v prilogi Delo in dom, zasledite kupon za nagradno igro KD Skladov. Izrezan kupon oddajte svetovalcu na osebnem posvetu na sedežu družbe KD Skladi ali v eni izmed poslovalnic Adriatic Slovenica (KD Finančna točka) in se potegujte za nagrado 5 x vikend paket za 2 osebi v Termah Vivat.

Na brezplačnem osebnem posvetu vam bodo finančni svetovalci KD Skladov pomagali razumeti in sestaviti osebni portfelj glede na vaš namen varčevanja in nagnjenost k tveganju. Svetovali vam bodo strokovnjaki na področju varčevanja v investicijskih skladih, podprti s kakovostnimi informacijami o dogajanjih na posameznih kapitalskih trgih.

Če boste na brezplačen osebni posvet prinesli izrezan kupon, se boste potegovali za privlačno nagrado, saj vikend paket vsebuje namestitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Vivat****, skupaj s samopostrežnim zajtrkom in večerjo s pridihom Prekmurja. Vključeno je neomejeno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo, ob petkih in sobotah pa tudi nočno kopanje do 22.00 ure. Nagrajenci bodo lahko koristili fitnes center, vsakodnevno vodeno terapevtsko hidrogimnastiko ter vodeno vodno aerobiko, prejeli pa bodo še darilni bon, ki ga bodo lahko izkoristili za vse masaže.

V nagradni igri sodelujejo le kuponi z vsemi izpolnjenimi rubrikami, prejeti do vključno 30. 9. 2015. Žrebanje bo potekalo 12. 10. 2015. Nagrajenci bodo obveščeni do 19. 10. 2015 po elektronski pošti. Pravila in pogoji nagradne igre so objavljeni na spletni strani www.kd-skladi.si.

Nazaj na novice