Pridružite se nam na Bledu in skupaj postavimo Guinnessov rekord!

14. 12. 2015

Bodite v sredo, 30. decembra 2015, na Bledu skupaj z nami in slovenskimi olimpijci!

Okrog Blejskega jezera bomo sklenili Olimpijski krog varnosti skupaj z nosilci olimpijskih medalj in drugimi športniki iz Kluba slovenskih olimpijcev. Pridružili se bodo Miroslav Cerar, Iztok Čop, Urška Hrovat, Alenka Dovžan, Brigita Langerholc Žager, Tadeja Brankovič Likozar, Alenka Bikar, Petra Robnik, Tomaž Razinger, Saša Golob ter drugi vrhunski športniki. 

S katerim vrhunskim športnikom pa bi vi najraje sklenili Olimpijski krog varnosti? Kliknite in se čim prej prijavite, saj prostih mest zmanjkuje!

Pripeljite se z vlakom in izkoristite 50 % popusta pri nakupu vozovnice.

Vsem, ki se boste na Bled pripeljali z vlakom, Slovenske železnice omogočajo kar 50 % popusta za vožnjo iz Maribora in Ljubljane v Lesce ter iz Nove Gorice na Bled. Popust velja samo 30. decembra 2015, na blagajni Slovenskih železnic pa ga lahko uveljavljate ob predložitvi potrdila o prijavi na dogodek Olimpijski krog varnosti preko www.as.si/olimpijskikrog.

Z železniške postaje Lesce je zagotovljen tudi brezplačni avtobusni prevoz do prizorišča na Bledu in tudi prevoz po prireditvi, z Bleda do železniške postaje Lesce.

Brezplačni avtobusni prevoz do prizorišča je zagotovljen za prihod vlaka iz Ljubljane in Maribora, ki prispe na železniško postajo Lesce ob 15.42 (odhod vlaka iz Maribora je ob 12.48, prihod v Ljubljano ob 14.38 in ob 14.45 prestop na vlak za Lesce).
 
Po prireditvi je zagotovljen brezplačni avtobusni prevoz do železniške postaje Lesce. Za smeri Ljubljana in Maribor bo odhod vlaka iz Lesc ob 19.58 (prihod v Ljubljano ob 20.40, v Maribor pa ob 23.22 s prestopom v Ljubljani) in ob 20.36 (prihod v Ljubljano ob 21.34, v Maribor pa ob 01.16 s prestopom v Ljubljani).
 
Vozni redi vlakov >>>

Nazaj na novice