Slovensko narodno gledališče Maribor

Ugodnost velja za produkcije SNG Maribor in ne velja za premierne uprizoritve, prireditve drugih organizatorjev ter gostovanja SNG Maribor v drugih krajih. SNG Maribor sestavljajo Drama, Opera in balet ter Simfonični orkester, ki s svojim bogatim repertoarjem privabijo vsako leto na tisoče domačih in tujih obiskovalcev.

Slovensko narodno gledališče Maribor je tudi gostitelj in organizator vsakoletnega osrednjega festivala slovenskih dramskih gledališč Borštnikovo srečanje.

Mesečni program: Opera in balet ter Drama.​ 

 • Višina popusta: 20 % pri nakupu vstopnic iz rednega programa. Izključene so premiere, božično-novoletni koncert, božična matineja in silvestrska predstava. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 • Veljavnost ugodnosti: neomejeno.
 • Ugodnost velja za člane AS Kluba ugodnosti.
 • Članstvo v klubu člani izkazujejo s kuponom ugodnosti.

Za več informacij o koriščenju ponudbe kliknite zavihek »O ponudniku« in izpolnite spodnji kupon.

SLOVENSKO NARODNO GLEDALIŠČE MARIBOR
Slovenska ulica 27, 2000 Maribor

Tel.: 02 / 250 61 15 in 02 / 250 62 26
www.sng-mb.si

Nazaj na ponudbe

Za koriščenje morate biti naš član.

Postanite član

Sorodne ponudbe

 1. Mestno gledališče ljubljansko

  Člani kluba izkoristite 10 % popusta pri nakupu vstopnice za vse predstave IZVEN, ki so odigrane na vseh treh matičnih odrih MGL.

  Poglejte ponudbo
 2. Slovensko mladinsko gledališče

  Oglejte si predstavo v gledališču z dolgoletno tradicijo in izkoristite ugodnost pri nakupu ene vstopnice, saj prejmete drugo brezplačno.

  Poglejte ponudbo
 3. Obiščite MariBOX

  Hladno vreme je kot nalašč razlog za obisk kinodvoran in ogled dobrega filma. Ob ogledu filma prejmete brezplačno malo pokovko.

  Poglejte ponudbo