Team AS teče s Tanjo! Pridružite se nam!

30. 3. 2016

V Ljubljani se bo v nedeljo, 8. maja 2016, odvijal dobrodelni tekaški dogodek - Wings for Life World Run oziroma WFLWR (v prevodu Krila za življenje). Zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS) je že drugo leto lokalni partner tega svetovnega dogodka in tudi tokrat vabijo vse, da se pridružite Teamu AS, ki teče s sodelavko Tanjo Cerkvenik.

Cilj Teama AS je, da tečejo skupaj in za tiste, ki tega sami ne morejo ter tako podprejo raziskave za zdravljenje poškodb hrbtenjače.
Več >>>

Kako se prijavite v Team AS?

V Team AS se prijavite najkasneje do 30. 4. 2016! Strošek štartnine, ki ga krijete sami, je 30 EUR in gre v sklad Wings for Life za raziskave poškodb hrbtenjače.

Postopek prijave:

1. Korak: registracija na tek, ki jo opravite na spletni strani (zadnji korak te registracije je tudi plačilo štartnine, ki jo plačate ali preko spletne banke ali s kreditno kartico ).

2. Korak: ko se registrirate (registracija je končana s plačilom štartnine,) poiščete na tej povezavi ekipo Team AS.
V polje "Pridruži se tej ekipi" vpišete e-mail, s katerim ste se registrirali na tek in s klikom na moder gumb "Pridružite se tej ekipi", postanete ponosni član ekipe Team AS.
Prejeli boste potrditveni mail, vaše ime pa bo že vidno tudi na spletni strani pod ekipo Team AS.

3. Korak: svoje podatke (ime, priimek, GSM, velikost majice, spol in poštni naslov) pošljite na e-naslov pr@as.si, da boste lahko prejeli Team AS tekaško majico.

Več informacij o teku >>>

Nazaj na novice