Vas mika novoletna zaobljuba, ki vam bo po telesu pognala val adrenalina?

4. 1. 2017

Kmalu po tem, ko sem začela teči, sem sprejela novoletno zaobljubo, da bom pretekla svoj prvi polmaraton. Morda sem jo sprejela v »trenutku neprištevnosti«, a mi kasneje ni bilo žal.

Začnite teči in se čez čas prijavite na tekaško prireditev. Obljubljam vam, da boste vse svoje družinske in službene obveznosti opravile učinkovito in v rekordnem času, ker si boste želele omogočiti čas zase. Zase v gibanju. Trapasto in popolnoma nesmiselno se vam bo zdelo, da se greste »blamirat« na tekaško prireditev. Ampak boste vseeno šle. Nerodno vam bo, verjetno bo težko, ampak čutile boste, da ste v središču življenja in na koncu boste prav ponosne nase. Ali pa tudi ne ... Ne glede na to, si boste upale vedno več ter se tako osvobajale »standardnih pričakovanj« vaše okolice.

Naj bo tudi vaša novoletna zaobljuba tek na večji prireditvi.

Opogumite se in se prijavite na Wings For Life World Run, ki bo 7. maja 2017 v Ljubljani. Takrat bo ves svet tekel za tiste, ki tega ne zmorejo. Tudi jaz bom z vami.

Za vas imamo tudi darilo – tekaško majico!

Ko bo vaše plačilo registrirano, se prijavite v ekipo Team AS. Na info@as-klub.si pošljite sporočilo, da ste se prijavili in poslali vam bomo tekaško majico.

Preberite nadaljevanje zgodbe >

Zagotovite si tudi 1. zgodbo in izvedele boste, kako sem si ob natrpanem urniku vzela čas za tek. >

Adriatic Slovenica je že tretje leto podpornik projekta Wing For Life World Run.

Nazaj na novice