Želite pridobiti do 160 EUR?

21. 10. 2015

Ne zamudite odlične priložnosti! V Adriaticu Slovenici so podaljšali akcijo »Super AS 2015« do 31. 12. 2015.

Adriatic Slovenica v akciji »Super AS 2015« nagrajuje stranke, ki pri njih sklenejo novo zavarovanje Dom AS, avtomobilsko zavarovanje za osebna vozila ali dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Poleg ugodnosti ob sklenitvi zavarovanja, pa nagrajujejo tudi tiste stranke, ki širijo krog AS-ovih zadovoljnih zavarovancev.

Priporočajte AS tudi vi in pridobite do 80 EUR!

Kako priporočite AS zavarovanja?

  • Prijatelju ali znancu priporočite AS in ga seznanite s tem, da ga boste priporočili.
  • Natisnite kupon »Priporočam Super AS 2015« (kjer je prostor za tri priporočila), ga izpolnite s svojimi podatki in podatki priporočene osebe ter ga podpišite (zberete lahko največ štiri priporočila).
  • Pravilno izpolnjen kupon »Priporočam Super AS 2015« skenirajte in pošljite na e-naslov: info@as.si ali na naslov: ASLJ, za klicni center, p.p. 12, 1001 Ljubljana.
  • Priporočeno osebo bodo poklicali, se z njo dogovorili za sestanek, na katerem ji bodo predstavili AS zavarovanja in ugodnosti iz akcije »Super AS 2015«.

Ne spreglejte! V akciji »Super AS 2015« lahko pridobite ugodnosti tudi ob sklenitvi zavarovanja.

V času trajanja akcije lahko pridobite vrednostni bon, ki prinaša prihranke do 40 EUR in ga lahko unovčite ob sklenitvi novega avtomobilskega zavarovanja za osebno vozilo ali stanovanjskega zavarovanja Dom AS. Ob posebnih pogojih pa lahko pridobite še dodatnih 40 EUR ali več.  

Pohitite, akcija traja samo do 31. 12. 2015!

Več o ugodnostih in pravilih akcije

Nazaj na novice